Hem / ANSVARSBEGRÄNSNINGAR

  ANSVARSBEGRÄNSNINGAR

  ANSVARSBEGRÄNSINGAR

  1.FÄRGVARIATIONER 

  Då våra kosmetiska produkter är handgjorda och har olika färg variationer så är detta fullt normalt och ger därför ingen inverkan på produktens kvalité.

  2.ALLERGISKA REAKTIONER / ÖVERKÄNSLIGHET 

  Då de är väldigt ovanligt med allergiska reaktioner på våra naturliga produkter så rekommenderar vi ändå innan användning att testa en liten mängd på en del av huden i 24 timmar.  Skulle tecken uppstå på irritation rekommenderar vi att du inte använder dig utav produkten.

  Alla våra produkter online visar tydligt de fullständiga och certifierade ingredienserna.
  Läs alltid igenom innehållsförteckningen noggrant om varje produkt innan du utför en beställning. Andra produkter som används tillsammans med våra produkter och är tillsatta med kemikalier kan framkalla irritation. Faktorer som kost, sömn stress och mediciner kan även ha en påverkan att trigga eller leda till överkänslighet.

  Våra produkter innehåller eteriska oljor. Om du är allergisk mot någon viss olja eller någon utav ingredienserna som är tillsatta så rekommenderar vi att du inte använder dig utav produkten.

     Våra tvålar är vanliga rengörings tvålar med naturliga ingredienser tillsatta dvs att de inte                                     är någon behandlingsmetod mot hudproblem.

  3.HÄLSOFÖRDELAR

  Informationen som presenteras på denna webbplats är inte avsedd att diagnostisera eller behandla något medicinskt tillstånd eller att ersätta råd eller vård av en kvalificerad sjukvårdspersonal.

                                                                       3.HÄLSOFÖRDELAR