Hem / ANSVARSBEGRÄNSNINGAR

  ANSVARSBEGRÄNSNINGAR

  ANSVARSBEGRÄNSINGAR

  1.FÄRGVARIATIONER 

  Då våra kosmetiska produkter är handgjorda och har olika färg variationer som är fullt normalt så ger detta ingen inverkan på produktens kvalité.

  2.ALLERGISKA REAKTIONER / ÖVERKÄNSLIGHET 

  Då de är väldigt ovanligt med allergiska reaktioner på våra naturliga produkter så rekommenderar vi ändå att innan användning testa en liten mängd på en del av huden i 24 timmar.  Skulle tecken uppstå på irritation rekommenderar vi att du inte använder dig utav produkten.

  Alla våra produkter online visar tydligt de fullständiga och certifierade ingredienserna.
  Läs alltid igenom innehållsförteckningen noggrant om varje produkt innan du utför en beställning. Andra produkter som används tillsammans med våra produkter och är tillsatta med kemikalier kan framkalla irritation. Faktorer som kost, sömn stress och mediciner kan även ha en påverkan att trigga eller leda till överkänslighet.

  Våra produkter innehåller eteriska oljor. Om du är allergisk mot någon viss olja eller någon utav ingredienserna som är tillsatta så rekommenderar vi att du inte använder dig utav produkten.

  3.HÄLSOFÖRDELAR

  Informationen som presenteras på denna webbplats är inte avsedd att diagnostisera eller behandla något medicinskt tillstånd eller att ersätta råd eller vård av en kvalificerad sjukvårdspersonal.