Hem / Om Oss

  Om Oss

  Mitt namn är Georgios Chouliaros och tillsammans med min fru är vi de första distributörerna i Sverige för The camel soap factory i Dubai sedan 2016.

  Vi har vår bas i Stockholm.

  De produkter som vi säljer är 100% naturliga, handgjorda, paraben och sulfatfria. Vi har tvålar för alla olika hudtyper och för olika hudproblem som akne, psoriasis, rodnad och eksem. Våra kunder har börjat kalla dessa tvålar för mirakel tvålar eftersom det verkligen lever upp till namnet.

  En liten historia om hur vi hittade dessa fantastiska produkter.
  Min fru hade under många år drabbats av akne som hon försökte bota med alla typers av olika produkter från billigt till dyrt men ingenting hjälpte henne tills vi var i Dubai på semester och såg dessa tvålar. Efter att ha testas tvålen blev hon förvånad efter resultatet hon fick efter endast några dagar.
  Jag började undersöka om dessa produkter och hittade dess ägare och kontaktade dem. Vi bokade en ny resa till Dubai men den här gången för att besöka fabriken.

  Vid fabriken välkomnades vi med öppnar armar och hade ett möte med Mattew Becker som är intrepid försäljning manager och Stevie Lowmass som är grundare och ägare av The camel soap factory.

  Vi fick en rundtur runt fabriken och fick all information vi behövde om produkterna. Vi tecknade ett kontrakt och sedan dess har vi sålt produkterna i Sverige för att hjälpa andra människor med samma problem och för varje dag växer vi allt mer med nöjda kunder.

  Mattew Becker, Försäljning manager & Stevie Lowmass, grundare och ägare av The Camel Soap Factory
   

  https://thecamelsoapfactory.com/about